Zero waste a udržitelný rozvoj hýbe světem. Málokdo ale ví, že princip zbytečného neplýtvání se dá uplatnit i v případě softwaru. Stačí smysluplně využít všechny dostupné možnosti.

Máte nevyužité licence? Rádi je odkoupíme – a znovu vrátíme do oběhu. Tak, aby se část investice vrátila a vy získali prostředky třeba na novější verzi softwaru.

 

Kdy je vhodná doba poslat licenci dál?

  • Vlastníte jakoukoliv časově neomezenou licenci a nevyužíváte ji
  • Současný software nevyhovuje vašim potřebám (je zbytečně moderní / příliš zastaralý)
  • Snižujete stav HW
  • Přecházíte do předplatného

 

Proč se to vyplatí?

  • Nevyužité licence můžete zpeněžit
  • Dáte licencím druhý život – a pomůžete někomu dalšímu
  • Za nové finanční prostředky si můžete koupit vhodnější verzi licence

 

Jak to celé probíhá?

  1. Pošlete nám seznam licencí, které nabízíte k odkoupení
  2. Při výkupu jednotkových licencí přiložíte také originální fakturu a dodáte originální balení včetně štítků. V případě objemových licencí dodáte původní smlouvu a nákupní faktury

 

Máte zájem? Kontaktujte nás, rádi vám vytvoříme individuální nabídku.

O nás

Žijeme v době nekonečných možností, proč vybírat tu nejsložitější? Investovat do něčeho, co neodpovídá našim potřebám, se nám příčilo odjakživa. Kvalitní a dostupný software se proto snažíme zpřístupnit všem. Dává nám to smysl už 10 let. Naše licence pomohly více než 1 200 firmám z celé Evropy ušetřit milióny eur. Máme za sebou přes 380 000 transakcí a spolu s našimi spokojenými zákazníky jsme prošli 28 velkými audity společnosti Microsoft. Jsme profíci s bohatým know-how, solidním zázemím jedné ze 100 nejlepších firem ČR a partnery v Rakousku, Německu i Švýcarsku.

Kontaktujte nás

Petr Dvořák
Obchod

+420 730 948 088
petr.dvorak@emea.cz